Lynhurtig tomatsuppe med soltørrede tomater. Hertil fraiche og hvidløgsflute

4 personer

Ingredienser

1 stkrødløg
2 fedhvidløg
90 gsoltørrede tomater i olie
2 dåserhakkede tomater
4 dlvand
1 terninggrøntsagsbouillon
0.5 spsktørret oregano
2 spsksukker
2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
2.5 dlcreme fraiche 18%
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40: rødløg
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Pil skrællen af rødløg og hvidløg. Hak rødløg, hvidløg og de soltørrede tomater groft.

  • 3

    Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og soltørrede tomater. Tilføj hakkede tomater, vand, bouillon, oregano og sukker og lad det simre i ca. 10 min.

  • 4

    Kom hvidløgsflutene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen efter anvisningen på pakken.

  • 5

    Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.

  • 6

    Server suppen i skåle med creme fraiche på toppen og lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Lynhurtig tomatsuppe med soltørrede tomater. Hertil fraiche og hvidløgsflute